Последният път когато ви показахме докъде е стигнал строежът на новата сграда на Apple, беше през август. Сега, ден преди да влезем в месец ноември, имаме ново видео, в което можете да видите напредъка на строителните работи.

Apple работи върху изграждането на втория си кампус повече от две години и работата върви повече от гладко. Ако в началото имаше просто едно голо пространство с проект какво ще се строи, то днес вече сградата е в толкова напреднал етап, че виждаме как се инсталират последните добавки като слънчевите панели на покрива.

Безпилотният дрон на Матей Робъртс ни показва, че освен слънчеви панели навсякъде около кампуса „никнат“ големи дървета.

Разбира се, въпреки огромния напредък на строежа на Apple Campus 2 предстои още много работа, която се отнася за вътрешното оборудване и обзавеждане. Грубият строеж се очаква да бъде завършен до края на тази година, а самото откриване на кампуса ще се случи през есента на 2017 г. Предстои и много работа по озеленяването на площите около кампуса.

Вижте двата видеоклипа от строежа:

 

 

 

Прочетете и това: Нови кадри от строежа на Apple Campus 2 - август 2016

Тагове: