Въпреки че не получи особено добри отзиви за скорошните си филми "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" и "Отряд самоубийци, по всичко личи, че Warner Bros. не възнамерява да спре с комикс адаптациите с героите на DC.

В близко бъдеще ни очакват още "Жената чудо", "Светкавицата" и "Аквамен", към които трябва да добавим и собствения филм на Харли Куин. А сега научаваме, че и пуснатият през 2013 г. "Човек от стомана" със Супермен също ще има продължение. Новината бе потвърдена от мениджъра на Хенри Кавил, който очевидно ще продължи представянето си като Кал-Ел и във втората част на самостоятелната поредица.

"Хенри определено има голямо желание и вече пет месеца обмисляме как ще продължат плановете ни. Той основа собствена продуцентска компания на име Promethean и постепенно започва да разширява дейността си", разкрива неговият агент Дани Гарсия.

Режисираният от Зак Снайдер "Човек от стомана" спечели 668 милиона долара от прожекциите си по света - внушителна сума, която все пак е с 200 милиона по-малко от това, което донесе "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", припомня Newsweek.

Виж още: Disney потвърди нов филм от поредицата “Междузвездни войни” за 2020 г.

Тагове: