Току-що LG представи новите си умни часовници LG Watch Style и LG Watch Sport, които идват с кръгли P-OLED дисплеи, 4 GB памет, Wi-Fi, Bluetooth, 1.1 GHz Snapdragon Wear 2100 процесори, безжично зареждане, устойчивост на прах и вода и дългоочакваната  Android Wear 2.0.

LG Watch Sport идва с 1.38-инчов екран. Той е предназначен за фитнес ентусиастите, има вграден жироскоп, акселерометър, барометър и GPS сензори, за да следите вашите упражнения, където и да отидете по време на тренировка. Той разполага и с LTE свързаност и NFC, което означава, че поддържа и Android Pay. Оперативната памет е 768 MB, а батерията е с капацитет от 430 mAh.

LG Watch Style има 1.2-инчов екран, 240 mAh батерия, 512 MB оперативна памет и ще се предлага в три цветови варианта: титан, розово злато и сребро. Каишките са от естествена кожа. LG Watch Style не поддържа LTE, GPS и NFC, така че няма да може да плащате с Android Pay през него.

С тези нови умни часовници идва и официалният старт на Android Wear 2.0. Google казва, че версия 2.0 на Android Wear ще пристигне на съществуващите умни часовници „тази година“, не уточнявайки кога точно.

LG Watch Sport струва 349 щатски долара в Google Store, а Watch Style 249 долара като версията от розово злато ще ви струва 279 долара в Best Buy или Google Store. И двата умни часовника ще влязат в продажба на 10 февруари.

 

Прочетете и това: Moment стартираха нова Kickstarter кампания за финансиране на нов Battery Photo Case