Признаваме (без бой), че една от любимите ни марки за мобилни аксесоари е Moment. Тя прави едни от най-висококачествените обективи за мобилна фотография, а също така и специални калъфи за iPhone, с които можем да използваме миниобективите.

Всъщност историята на Moment тръгва от Kickstarter, където преди три години те пускат първия си проект за Moment Lens, търсейки средства за осъществяването му. Сега Moment стартираха нова Kickstarter кампания, но не за един продукт, а за цели три – ново поколение Moment Lens Wide, Moment Case калъф за iPhone 7/7 Plus и калъф с вградена батерия (отново за iPhone 7/7 Plus), към който може да се прикрепи миниобектив.

Калъфът с вградена батерия дори има физически бутон за снимане, а свързването с iPhone се осъществява посредством Lightning конектора. Батерията на калъфа за iPhone 7 е с капацитет 2500 mAh, което ще удвои автономния живот на смартфона. Докато версията за iPhone 7 Plus отива чак на 3500 mAh.

Това е и първият калъф на Moment, който е създаден да работи с двете лещи на iPhone 7 Plus, макар и не по едно и също време. Двата монтажни слота на калъфа съвпадат с макрообектива, рибешкото око, широкоъгълния и телеобектива на компанията.

Ако искате да подкрепите Moment в тяхното усилие да доставят тези три продукта на пазара, можете още сега да направите предварителна поръчка на Battery Photo Case срещу 100 щатски долара. Крайната сума, която търсят от Moment, е 500 000 щатски долара, като към момента на написването на тази новина събраната сума вече е 162 140 долара.

Вижте и Kickstarter видеото:

 

 

Прочетете и това: Logitech представи първата си 4K уеб камера, 4K Pro Brio

Тагове: