От два дни светът е олимпиада! Най-голямото спортно събитие на планетата започна и борбата за медали е в разгара си. Всички спортисти за максимално мотивирани да покажат най доброто от себе си и да направят своите народи щастливи. Благодарение на главозамайващото развитие на умните телефони, вече не е нужно да стоим непрестанно до телевизора или да чакаме някой журналист да ни информира за случващото се на олимпиадата. Представяме ви официалното приложение на олимпийските игри в Лондон 2012г. (27юли – 12 август), както и на параолипийските игри, които ще се проведат от 29 август до 9 септември 2012г.!
С него ще бъдете непрекъснато в центъра на събитията и ще получавате най-точната информация за всички видове спортни състезания и постижения на спортистите. Следете резултатите в реално време, преглеждайте календара със събития, класации на получените медали по-държави и дори профили на конкретни спортисти.
Полезна опция е и че можем да се абонираме за получаване на информация конкретно за нашата държава, както и за всяка друга естествено. Нека пожелаем още веднъж на нашите олимпийци да ни зарадват с много медали и да покажат, че сме силен народ.
Стискаме много много силно палци за гордостта ни в леката атлетика Йордан Йовчев, който се класира на финал на халки. Успех Йордане, всички сме с теб!!!

Връзка към приложението в Google Play Store,Apple App Store, Windows Market Place

Тагове: