С необичаен ход, Samsung обяви официално новото име на следващия Galaxy Note, обяснявайки скокът от Note 5 до Note 7. Galaxy Note 7 ще бъде представен на втори август едновременно на събития в Ню Йорк, Лондон и Рио де Жанейро.

Защо Note 7?

"С допълнителната функционалност на S Pen и големия екран, Galaxy Note7 е мощен инструмент за себеизразяване за тези, които искат да извлекат максимума от своите телефони - и живота си. Galaxy Note7 ще помогне на хората да вършат повече работата - у дома и навсякъде другаде. Нямаме търпение да ви разкажем повече за него!

Може би сте любопитни за това защо той се нарича Galaxy Note7, а не Galaxy Note 6? Има няколко причини за това. Първо, Galaxy Note7 ще допълни имената на нашите Galaxy S7 и S7 Edge, обединявайки продуктовото ни портфолио. Второ, Galaxy Note7 ще сведе до минимум евентуално объркване относно най-новата мобилна технология на Samsung, за да се осигури пълно съответствие с Galaxy S смартфоните."

 

Досегашните слухове за Note 7 включват 5,7-инчов екран, извит от двете страни, същата впечатляваща 12-мегапикселова камера от Galaxy S7 и водоустойчивост. Има слух, че Note 7 ще включва и скенер за ириса за допълнителна биометрична сигурност. Батерията ще е с капацитет от 4000mAh.

 

Източник: Android Central


Прочетете и това: Samsung Galaxy Note 7 се появи в нова порция снимки