Екипът на Google Inbox участва в Reddit AMA (Ask Me Anything), отговаряйки на въпроси от потребители за своя нов продукт. Не знаем много за плановете на Google за Inbox, но от отговорите на екипа на Inbox в Reddit, разбираме, че те не са сигурни, че Inbox ще замени Gmail като електронна поща по подразбиране. Един от потребителите пита дали Inbox ще замени Gmail и екипът на Google отговаря така:

„В краткосрочен план, не. В много дългосрочен план, надяваме се. Inbox е нещо ново – точно затова го стартирахме като отделен продукт. Дълбоко сме загрижени за Gmail и за Gmail потребителите, но в дългосрочен план ще добавяме повече функции в Inbox и ще откликваме на коментарите на потребителите. Надяваме се, че всички ще искат да използват Inbox вместо Gmail. В крайна сметка, нашите потребители ще решат.“

Когато са попитани допълнително за това дали Inbox седи до Gmail като допълнителен продукт или функциите им в крайна сметка ще се пресекат, екипът заявява, че няма планове да добавя функции към Inbox, които ще отидат и при Gmail.

Прочетете още: Страхотна концепция на Google.com с Material Design

Тагове: