Pornhub, един от най-големите сайтове със съдържание за възрастни, стартира нов раздел, посветен на VR. Компанията си партнира с платформата BaDoinkVR, специализирана в подобно VR изживяване, за да доставят заедно висококачествено виртуално забавление за 60-те милиона дневни посетители на PornHub.

"Виртуална реалност е следващата фаза в постоянно променящия се свят на развлеченията за възрастни и тя ще предостави на потребителите едно хипнотично изживяване“, казва в изявление вицепрезидентът на Pornhub VP Кори Цена. "Сега нашите потребители не само могат да гледат съдържанието ни, но могат и да си взаимодействат с любимите си звезди в този жанр.“

С това нововъведение Pornhub осигурява безплатен достъп до 180-градусови и 360-градусови VR сцени в сайта си. Съдържанието може да бъде видяно от настолен компютър, но, разбира се, оптималното изживяване ще бъде, ако използвате Google Cardboard, Samsung Gear VR или Oculus Rift. PornHub дори раздава 10 000 Cardboard очила на потребители, за да отпразнува старта на VR услугата си.

Ако притежавате VR очила и искате да изпробвате новото PornHub изживяване, можете да го направите на сайта за възрастни. За да стане "магията", ще трябва да свалите и едно мобилнo приложениe, наречено FreeVRPlayer, което е налично за Android и iOS. Ние, разбира се, се „жертвахме“ в името на това да тестваме новата технология и можем да кажем, че преживяването е интересно. Тестът беше проведен с Google Cardboard и резултатите са задоволителни, макар че очаквахме повече. Споделете вашия опит, ако имате VR очила и сте пробвали новата услуга на PornHub. Това също е удобен начин дамите да видят мъжката гледна точка по време на сексуален акт.

 

 

Прочетете и това: HTC загатна за аудио възможностите на новия HTC 10

Тагове: