Ето това е трейлърът на Batman v Superman: Dawn of Justice („Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“), който очаквахме да видим!

Снощи Warner Bros. пусна последния клип на един от най-очакваните филми за тази година. Добрата новина е, че този път краткото видео напълно оправдава очакванията и успя да подгрее феновете за премиерата след месец. Ето го и него:

 

 

В началото на януари видяхме пълния трейлър за филма, който не постигна търсения успех. Проблемът е, че не само издаде целия сюжет на филма, но и представи втория злодей (освен Лекс Лутор) – Doomsday. Неговият образ към момента изглежда по-скоро разочароващ и много фенове визуално го сравниха с Abomination от The Incredible Hulk (“Невероятният Хълк“, един от по-слабите филми на Marvel).

Новият трейлър е изпълнен с впечатляващи екшън сцени. Първите повече от 30 секунди са посветени на Батман и битката му с дузина врагове. В нея ясно личи образът на Черния рицар, който търси режисьора Зак Снайдър – опитен, силен, но и с натрупан гняв.

Интересна е и гледната точна на самия клип – изцяло от страната на Брус Уейн. Тук Супермен е по-скоро опасен враг и липсва неговата позиция. Дали филмът ще наклони вниманието ни към Батман, а може би ще се опита да отдели равно внимание и на двете гледни точки? Ще разберем на 25 март, когато е премиерата на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Бен Афлек влиза в ролята на Батман, а Хенри Кавил се завръща като Човека от стомана. „Троицата“ от супергерои се запълва от Жената чудо (в ролята Гал Гадот), а образът на Лекс Лутор е поверен на Джеси Айзенбърг.

Теленор предлага HBO GO за 7.99 лева на месец, без нужда от телевизионна услуга