Тази година ни очаква поредица от екранизации на известни комикси, посветени на героите на Marvel. Но това се превърна в ежегодна традиция! 2016 година се отличава по това, че този път ще видим и епичния сблъсък между най-големите имена от вселената на DC Comics – Супермен (в ролята Хенри Кавил) и Батман (Бен Афлек). Разбира се, говорим за филма Batman v Superman: Dawn of Justice, поверен на режисьора Зак Снайдър.

След като видяхме съвсем скоро един относително разочароващ трейлър, сега е време за два кратки клипа от предстоящия филм. Наричаме пълния трейлър разочароващ, тъй като в рамките на по-малко от три минути успя да ни разкаже целия филм. Но да се върнем на новите клипове...

В първия ще видите сблъсък между Супермен и Батмобила и последствията от него. В него ще чуете и репликата, която се превърна в знакова за екранизацията още преди премиерата й - „Кървиш ли?“, изречена от Батман. Вторият клип е посветен на срещата на Кларк Кент с Брус Уейн на парти, организирано от Лекс Лутор (Джеси Айзенбърг).

 

 

Batman v Superman: Dawn of Justice атакува киносалоните на 25 март, а във филма ще видим още Гал Гадот в ролята на Жената чудо и Джеръми Айрънс, който ще изиграе Алфред, верния иконом на Брус Уейн.

 

 

 

Смятате ли, че Batman v Superman: Dawn of Justice ще оправдае високите очаквания?