Тези дни получихме първия си поглед върху това как би могъл да изглежда дизайнерският дух на Samsung през 2023 г. Източникът на това прозрение бяха някои рендери на Galaxy S23 Plus, споделени от потребителя Стив Хемерстофър.

Сега от същия източник имаме първия си поглед върху това как може да изглежда обикновеният Samsung Galaxy S23. Както може да се очаква, Galaxy S23 изглежда много като Galaxy S23 Plus, но като цяло е по-малък.

Рендерите показват смартфон, който е оформен подобно на Galaxy S22. Модулът на камерата обаче е драстично преработен. Модула, който се появява в сериите Galaxy S21 и Galaxy S22, го няма. Вместо това имаме три отделни изреза за всеки обектив на камерата, подобно на това, което видяхме на Galaxy S22 Ultra.

Това има смисъл, когато се замислите. Когато се поставят един до друг на рафт, Galaxy S22 и Galaxy S22 Plus изглеждат като от едно семейство, докато Galaxy S22 Ultra изглежда напълно различно. Използването на този изтекъл дизайн за Samsung Galaxy S23 ще донесе така необходимата кохезия в линията.

Извън начина, по който изглежда телефонът, Хемерстофър също има някои измерения. Може да има 6.1-инчов дисплей в тяло с размери 146.3 x 70.8 x 7.6 мм. Това е много подобно на Galaxy S22, който също има 6.1-инчов дисплей, побран в малко по-различно тяло с размери 146 x 70.6 x 7.6 мм.

Ще трябва да следим бъдещи течове за повече информация относно спецификациите, характеристиките, цените и наличността.

Снимка: @OnLeaks

Виж още: Един работен ден в компанията на Samsung Galaxy Z Fold4