Samsung Galaxy Tab S, таблетите със страхотен Super Amoled дисплей и резолюция 2560x1600 пиксела, ще бъдат налични на българския пазар от края на месеца (цена от 779 лв за 8.4-инчовия Wi-Fi модел до 1199 за 10.5-инчовия LTE модел). От Samsung пуснаха и два рекламни клипа, които са точно от този тип, с който винаги се забавляваме – леко (или по-сериозно) заяждане с конкуренцията. Този път не се виждат ясно конкурентните модели, но това не е проблем – вече знаем, че обикновено основната цел е Apple.

Идеята на новите клипове, както и на всяка реклама, е да разберем точно колко по-добър е продуктът. Избрани са две ситуации – грижа за невръстно дете и гледане на филм. В първия клип се набляга на функцията за мултитаскинг (работа с две приложения едновременно), която към този момент липсва в много от конкурентите на Samsung. Как родителят може да направи отрочето си щастливо, но и да се почувства като човек, който също има нужда от развлечение. Много просто – чрез мултитаскинг функцията на Galaxy Tab S. Вижте как се получава това в следващия клип.

 

 

Във втората реклама двама приятели гледат филм, но всеки на своя собствен таблет, тъй като това е толкова честно срещана ситуация. Собственикът на Tab S ясно може да види злия мъж, който причаква в сенките, а другият – не, тъй като е ограничен от възможностите на своето устройство. Тъй като таблетът на Samsung е оборудван със Super Amoled панел, той е със съотношение на контраста 100 000:1, а не 1000:1, както при LCD панела. Убедете се сами:

 

 

Няма място за съмнение – Galaxy Tab S са едни от най-добрите таблети на пазара, а дислеите им са просто впечатляващи, но отново се връщаме на традиционните реклами на Samsung, които едновременно са трудни за одобрение, но същевременно се забавляваме с тях. Ако ползвате таблет на друга марка, тези реклами ще ви убедят ли да смените своето устройство с Galaxy Tab S?

Samsung отново в атака с нова реклама, злепоставяща конкуренцията

Тагове: