Макар че произхожда от САЩ, през последните години Черният петък (Black Friday) се налага с бързи темпове в редица страни по света и България не прави изключение. Първият петък, следващ американския празник Ден на благодарността, традиционно е свързан с началото на пазаруването преди коледно-новогодишните празници. Търговските вериги и онлайн магазините по традиция предлагат огромни отстъпки и пазят за този ден някои от най-изгодните си оферти.

В кампанията ще се включи и DICE, като в каталога на търговеца от 24 ноември ще видим намалени най-различни аксесоари и джаджи - от външни батерии, удароустойчиви и водоустойчиви калъфи, соларни панели и аудиосистеми до раници и чанти, хъбове с USB-C и много други. С други думи практически не е пропуснато нищо от нуждите на мобилните потребители.

JBL Charge 3 е отлична мобилна колонка, която също ще бъде с 20% отстъпка

Над дузина марки участват в промоцията и включват висококачествени продукти и различни видове аксесоари. Със сигурност сред предложенията можете да откриете и нещичко, от което имате нужда - процентът на отстъпка понякога достига до 90 за някои специални единични актуални продукти.

Ето и самите предложения:

Elago: 30%
Eiger: 20%
Incipio: 30%
Casemate: 30%
Clingo: 30%
Pat Says Now: до 90%
JBL: 20%
Klipsh: 50%
A-solar: 25%
BMW и Mercedes (оригинални лицензирани продукти): до 50%
Urban Gear Armor: 25%
Voltaic: 20%
Marshall: 20%
Lifeproof: 25%
Tecknet: 25%
Satechi: 20 %

Не са пропуснати и гигантите Apple и Samsung, където намаленията съответно са 10% и 20%. Трябва само да уточним, че намалението е валидно за аксесоари и не включва телефони, таблети и други устройства.

Възможностите наистина са много, а някои от отстъпките - доста примамливи. Не губете време, а още сега набележете продуктите, с които бихте искали да се сдобиете, и не забравяйте - промоцията ще бъде на 24 ноември на dice.bg.