Има ли почитатели на сериала „24“? Пригответе се за добри, но и лоши новини. От Variety съобщават, че от Fox са поръчали пилотен епизод за „24: Наследството“ (24: Legacy) – поредица, която трябва да съживи франчайза. Това звучи отлично, но разочарованието идва от факта, че агент Джак Бауър, героят на Кийфър Съдърланд, няма да се завърне за новите епизоди. Това важи и за останалите герои от предишните сезони, тъй като „Наследството“ ще има изцяло нов актьорски състав. От Variety подчертават, че новите епизоди ще се придържат към установения формат – часовникът безмилостно ще отброява времето, а всеки епизод ще е посветен на реално време от събитията. Ето какво пишат Variety за пилотния епизод:

„24: Наследството“ ще проследи завръщането в САЩ на герой от войната, който не може да избяга от проблемите, които го преследват дори и на американска почва – той търси помощ от Специализирания отряд за борба с тероризма, за да остане жив, но и да предотврати една от най-големите терористични атаки срещу САЩ.“

Героят в „Наследството“ се казва Ерик Картър, а в опасната мисия ще му помага и главният женски персонаж в новите серии - бивш ръководител на Специалния отряд за борба с тероризма. Все още не знаем кои ще са актьорите, на които ще бъдат поверени главните роли.

Въпреки че Съдърланд няма да е пред камерата, той ще е сред изпълнителните продуценти на новите епизоди.

Защо Narcos е един от най-добрите сериали на 2015 година? 

Тагове: