Snapchat изглежда работи върху нов чат интерфейс, който ще накара услугата да изглежда много по-близка до традиционните приложения за съобщения. Новият интерфейс беше разкрит от разработчиците зад Snapprefs. Това, което виждаме на изтеклите снимки, може и да не е окончателно, но е напълно възможно тези промени да влязат в сила в близко бъдеще.

Новият чат интерфейс ще направи много по-лесно изпращането на снимки и стартирането на видео разговор с друг човек. И двете функции са налични в момента, но определено не са толкова лесни и интуитивни за използване. Този нов интерфейс добавя и гласови повиквания и изпращане на стикери, което всъщност ще бъде изцяло ново нещо за Snapchat-ърите. Както можете да видите от снимките, в долната част на екрана ще има четири бутона: за изпращане на снимки, за гласови съобщения, за видео чат и за стикери.

Ако Snapchat действително смята да премине на този интерфейс, това може да означава край на индивидуалността, с която се характеризира приложението, а също така редовните потребители на услугата могат да се разочароват от новия дизайн. Но в крайна сметка това ще направи чат услугата много по-лесна за използване. Вижте и снимките в галерията ни.

 

Прочетете и това: Умният часовник на HTC може да се появи в средата на април?