Twitter започна да тества функция, която ще ви даде възможност да превключвате между най-новите и "най-добрите" туитове. От компанията заявиха, че ограничен брой потребители ще видят новия бутон, който дава бърз достъп до новата функционалност, заровена дълбоко в менюто с настройки на приложението. Компанията за пръв път обяви, че работи по функцията през септември.

Ако участвате в пробния период, ще видите нова икона в горната дясна част на приложението за iOS. Чрез нея можете да изберете опцията "Превключване към най-новите туитове" или "Превключване към най-популярните туитове", което ви позволява да виждате постовете в хронологичен ред.

Времевата линия, стартирала през 2016 г., се опитва да направи интелигентно предположение кои постове са най-важни за вас. Въпреки това тя често е критикувана заради това, че понякога показва стари туитове, и то на платформа, където се публикуват ежеминутни ъпдейти. От друга страна една изцяло хронологична времева линия би задръстила страницата предвид броя акаунти, които повечето хора следват.

Новата функция има за цел да успокои привържениците от двата лагера.

Оцени:
Рейтинг: 3
Най-четени
Всички

Пазете дисплея на вашия Galaxy S10 - поправката му е безбожно скъпа

37 | 20.03.2019
Още от Tech

Новият Kindle е най-евтиният начин да четете в тъмното

11 | Преди 7 ч.