Uber започва новата година в България с кампания за набиране на софтуерни инженери, за да разшири регионалния си център за разработка на софтуер, намиращ се в София. Инженерният център, който отвори врати през 2015 г., е един от шестте центъра на Uber в света, които предоставят и създават дигитални услуги, използвани в над 360 града в 66 държави.

"България е приоритет за Uber и ние оставаме посветени на подобряването на начина, по който хората се придвижват в градовете", пишат от Uber България в имейл до своите потребители. "Uber ще продължи да инвестира в страната, която е от стратегическо значение за компанията."

Може би вече сте видели някои от билбордове на Uber из София, които са част от кампанията за набиране на софтуерни инженери. Ако вие сте компютърен специалист или софтуерен инженер и правите разлика между SQL и LOL, Python и Monty Python и между Java и Jabba, можете да кандидатствате на този адрес.

Uber България са създали и специален микросайт Uber-Bulgaria.com, в който може да намерите препоръки от екипа на инженерния център в София. Включени са и някои съвети и насоки, които могат да са ви полезни по време на интервюто.

Прочетете още: Uber ще предлага съдържание и забавления, съобразени с вашето пътуване