Вали Компютърс стана официален партньор на CHERRY - глобален лидер в производството на клавиатури, магнитни и чипови четци и най-добрите механични суичове в индустрията. Вече може да се сдобиете с елегантните периферни устройства, създадени от CHERRY, през българския дистрибутор.

През своята над 60-годишна история CHERRY се наложи като еталон за качество, надеждност и издръжливост на всичките си периферни продукти. MX серията механични суичове на компанията пък е стандарт в производството на механични клавиатури, като те са предпочитаните суичове при създаването на най-стабилните и високо представящи се гейминг клавиатури. По отношение на периферията - собствено производство, CHERRY залагат на изчистен, елегантен дизайн. Повечето им клавиатури са с нископрофилни бутони с висококачествено покритие, а мишките им привличат със стилна визия, без странични бутони или нестандартни форми.

На сайта на Вали Компютърс вече може да откриете част от широката гама продукти на CHERRY и да се насладите на високото им качество.

Разбрахте ли, че Кевин Спейси е почитател на виртуалната реалност?