През месец май Google обяви, че приема свободно предложения относно името на следващата версия на Android, която на този етап е позната само като Android N. Окончателното решение ще бъде взето от компанията, но спекулациите се въртяха най-вече около Nutella, припомня The Verge.

Сега вицепрезидентът на Google Хироши Локхаймер за пореден път загатна, че именно вкусният течен шоколад може да се окаже "кръстник" на следващата ревизия на най-популярната мобилна операционна система.

Той публикува любопитна снимка в своя Twitter профил, която представлява меню от италиански ресторант с поредица от сладки предложения.

"В това меню има един конкретен десерт, който ме интересува", написа Лакхаймер, очевидно намеквайки за присъствието на сладък деликатес с Nutella.

Съобщението му бе последвано от още няколко подобни закачливи поста, които или усилено ни намекват, че зад Android N се крие Nutella, или просто показват солидна доза чувство за хумор от страна на вицепрезидента на една от най-големите компании в света.

 Виж още: Lenovo представи две концептуални гъвкави устройства, работещи с Android

Тагове: