Вчера съобщихме, че музикалната услуга Spotify е вече достъпна за българските потребители. Това със сигурност е допаднало на голям брой меломани. Въпреки че услугата може да се използва безплатно, налична е и Premium версия. Именно за нея е и т.нар. виртуална карта, която дава възможност на всички потребители, неразполагащи с истинска кредитна карта, да закупят Premium версията. Услугата е изключително удобна и за младата аудитория – тийнейджърите, които все още нямат право да притежават кредитни карти.

 

Виртуалната карта не се издава на физически носител, не изисква трудов договор и няма месечни и годишни таски за поддръжка. Необходима е единствено регистрация на www.virtualcard.bg. Предоставя изключителна защита при разплащания в интернет, защото зареждането се реализира непосредствено преди всяка покупка в касите на EasyPay в цялата страна.

 

Защо Premium версия?

Месечната такса е 9.76 лв и дава изключително предимство на меломаните, като позволява да се насладят на цялото съдържание на музикалната библиотека на Spotify. Платеното издание предлага освен слушане на музика по избор и без ограничения, така и песни с високо качество на звука (320 Kbit / сек), в сравнение с безплатната версия Spotify, която е ограничена до 160 Kbit. Песните са без прекъсвания от рекламни послания, а всички плейлисти са достъпни и офлайн.

 

Безлатната версия Spotify предлага ограничено използване на музикалната услуга - 10 часа на месец. Музикалните фенове имат свободен избор на артисти и албуми и могат да създават собствен списък с любимата си музика. В безплатния вариант песните ще бъдат придружавани с рекламни спотове.

Тагове: