Виваком започва предлагането на нови допълнителни пакети, които включват минути и мегабайти. Клиентите ще могат да добавят към своята мобилна услуга както допълнително количество мегабайти, валидни в страната и в роуминг, така и национални и международни минути. По този начин всеки ще може да персонализира тарифния си план според своите нужди.

Допълнителните пакети на Виваком са без абонамент и не изискват подписването на нов договор. Така, например, ако абонатът пътува и се нуждае от повече мегабайти, може да активира временно някой от допълнителните пакети за мобилни данни и да сърфира свободно с пакети от 500, 1000, 5000 или 10 000 MB на максимална скорост.

При нужда от повече минути, Виваком предлага и пакети с допълнителни национални и международни минути – допълнителен пакет от 100 национални минути, валидни в България и в ЕС роуминг ще струва само 2 лв. на месец. Също толкова ще струва и пакет от 100, минути валидни за разговори към Първа международна група.

Клиентите могат да активират всеки един от допълнителните пакети, като посетят магазини на Виваком, или като се обадят на номер 123. В допълнение, пакетите за мобилни данни ще могат да се активират и на web портала data.vivacom.bg през мобилното устройство.

 

Тагове: