Според нов слух всички модели Galaxy S22 ще имат Gorilla Glass Victus+ отпред върху дисплея. Може да се чудите какво е Gorilla Glass Victus+, защото засега знаем за Gorilla Glass Victus, която е същата защита, която Corning обяви наскоро.

Това повдига въпроса, за какво е „+“. Тази информация идва от Ice Universe, който е добре известен китайски потребител с вътрешна информация. Той не обясни какво точно има предвид, така че всичко, което можем да направим, е да изчакаме коментара му за този пост.

Това може да е или защитата от следващо поколение на Corning, която все още не е обявена, или може би печатна грешка от профила. Това може да звучи странно, но е възможно, тъй като изглежда странно да видим технологията, без Corning да е обявил нещо подобно.

Серията Galaxy S22 идва следващия месец като Galaxy S22, S22+ и S22.
Ultra може да бъдат пуснати на пазара на 8 февруари. Това е датата, която се посочва от няколко надеждни източника, така че има вероятност да е точна.

Samsung все още не е потвърдил нищо. Компанията наскоро обяви Galaxy S21 FE и все още е в етап на промоцията на този телефон. Ако обаче тази дата е точна, потвърждението ще пристигне скоро.

Данни и за трите от тези телефона са изтекли вече няколко пъти досега, така че знаем много за тях в този момент. Galaxy S22 Ultra ще се отличава със своя дизайн, докато Galaxy S22 и S22+ ще изглеждат подобни един на друг.

Тези два телефона обаче ще се различават по размер доста и ще изглеждат подобни на своите предшественици. Galaxy S22 Ultra ще наподобява серията Galaxy Note 20, що се отнася до дизайна, поне до известна степен.

Телефонът ще се предлага с писалка S Pen, която ще може да бъде закачена вътре в телефона. Следователно това по същество ще бъде ново устройство Galaxy Note, но с името Galaxy S.

И трите телефона ще се захранват или от Snapdragon 8 Gen 1, или от Exynos 2200 SoC в зависимост от пазара. Като цяло те ще имат мощни вътрешни елементи, но моделът Ultra ще предложи някои допълнителни екстри, разбира се.

Снимка: Corning

Виж още: Google Smart TV ще поддържа и режим "глупав телевизор" за тези, които не обичат модерните технологии

 

Тагове: