PornHub е един от най-популярните интернет страници със съдържание за възрастни (очевидно *кашлица*) и наскоро, провеждайки конкурс за нов творчески директор, компанията е накарала тези, които искат да кандидатстват за поста, да излязат с нещо новаторско за следващата рекламна кампания. Така се ражда идеята за Titcoins!

Всъщност, както неведнъж сме писали, идеята идва от популярната вече виртуална валута Bitcoins, но тук плащането се осъществява по-много по забавен начин… да с цици. Разбира се, този вид плащане се отнася само за жени - хехе! А идеята е следната: когато жена влезе в бар например и си поръча питие и иска да плати сметката, тя просто трябва да каже на бармана да отвори специалното Titcoins приложение на смартфона си и да снима циците й. Заснемане на лица не се допуска.

Направента снимка се публикува в PornHub раздел с аматьорски материали. Различните сценарии включват, отстъпки в магазини, активиране на вендинг машини с цици, чрез вградени камери в тях, подаръци от магазини, срещу едно показване на циците и т.н.

Е… очевидно това не е истина и едва ли такава валута би се приела добре от жените, но пък съм сигурен, че на мъжете ще им бъде доста приятно. Насладете се на видеото и споделете вашето мнение в коментарите.

 

Тагове: