Samsung има традицията да пуска тематични лимитирани версии на свои продукти, чиято екстравагантност ги отличава от останалите на пазара, припомня Phone Arena. Миналата година южнокорейската компания предложи Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition, както и версия на своя умен часовник Galaxy Gear S2, инкрустирана с диаманти, а сега изглежда, че подготвя нов подобен тематичен продукт.

На официалния Twitter акаунт на Samsung Mobile се появи загадъчно изображение, което ни навява на мисълта, че ни очаква лимитирана версия на топ модела Galaxy S7 edge. Тя очевидно е тематично издържана с елементи от комикс вселената на DC Comics и по-специално Батман. Имайки предвид притегателната маркетингова сила на подобна комбинация, доста вероятно е заедно с телефона да видим и съответните тематични аксесоари като безжично зарядно устройство и/или кейс.

На този етап нямам представа колко от тези бройки от Galaxy S7 edge ще бъдат произведени, но досегашният опит показва, че най-вероятно числото ще е четирицифрено. Цената на апарата също остава мистерия, но едва ли ще трябва да чакаме дълго, за да разберем.

 

Виж още: Новият фаблет на Samsung ще се казва Galaxy Note 7, а не Note 6

Тагове: