Популярната платформа за таксиметрови услуги TaxiMe, която е сред първите български приложения, присъединили се към семейството на AppGallery, дава възможност на всички свои потребители да спечелят хитовия смарт часовник Huawei Watch GT 4 в цвят Rainforest Green независимо от модела на смартфона ви.

За да участвате в играта, регистрирайте профил в TaxiMe, ако нямате, и пътувайте 4 пъти до 10 декември 2023 включително.

Празничната игра е част от кампанията на TaxiMe Викни TaxiMe, без да те чуят, която е насочена към тези, които все още не използват силата на новите технологии, когато буквално си извикат такси. Зад кампанията стои и силната социална кауза „Звънни на мама, не на такси“ – която ни напомня колко важно е да се обаждаме на близките ни хора, които винаги се радват да чуят гласа ни. На уебсайта на ТаxiMe тече анкета, според която над половината отговорили се обаждат на майките си всеки ден, под 20% - всяка седмица, около 3% - веднъж на година, а 15% отговарят, че биха го правили по-често, ако днес имаха тази възможност.
Изборът на хиляди софиянци всеки ден - TaxiMе - функционира гладко благодарение на най-новите технологии и самообучаващи се алгоритми за машинно учене. Те позволяват на системите да се саморегулират в условията на динамичен трафик, търсене, предлагане и поведението на хилядите потребители ежедневно. TaxiMe пести ценно време и подобрява начина на живот. Именно времето, технологиите и лайфстайлът са в сърцето и на смарт часовниците на Huawei, чиято богата гама, налична на пазара у нас, може да посрещне всеки вкус и празнично желание.

За големия късметлия в играта е избрана зелената версия на Watch GT 4 46mm със стилна каишка от получени от рециклирани от морето материали и отличаващ се корпус с ринг, улесняващ следенето на две часови зони. Батерията на модела издържа до две седмици, налице са множество здравни и спортни функции, богатство от циферблати, водоустойчивост и изключително удобство при носене. И приложението ТaxiMe, и Huawei Watch GT 4 са съвместими както с iOS-базираните смартфони на Apple, така и с всички базирани на Android марки, и разбира се - с тези на Huawei.

Пълните условия на играта можете да намерите тук.

TaxiMe и Huawei ви пожелават топлина в празничния сезон и повече обаждания и пътувания към и с вашите близки!

Снимки: Huawei