Едни от най-впечатляващите смартфони и смарт аксесоари на Huawei могат да бъдат закупени с атрактивни отстъпки до 100 лева до 30 ноември в онлайн магазина на Vivaco. Сред тях попадат премуим безжичните слушалки Huawei Freebuds Pro 2 и два страхотни смарт часовника - Huawei Watch GT3 Pro с керамичен корпус и Huawei Watch GT4 с черна каишка. Всички намалени устройства се предлагат в брой или на лизинг заедно с Unlimited план от Vivacom.

Huawei Watch GT3 Pro е стилно смарт устройство с керамичен корпус, рамка от неръждаема стомана и циферблат от сапфирен кристал, което може да допълни всяка дамска визия. Освен класния външен вид смарт часовникът притежава всички необходими функции за активно трениращите. Huawei Watch GT3 Pro идва с 1.32-инчов AMOLED цветен дисплей, който поддържа жестове за плъзгане и докосване, 5 ATM рейтинг за водоустойчивост и над 100 режима за тренировка. Моделът може да измерва пулс, сатурацията на кръвта с кислород, нивото на стрес, качеството на съня и температурата на кожата благодарение на технологията TruScreen 5.0+. Huawei Watch GT3 Pro има опция за отговаряне на повиквания, слушане на музика в движение, активиране на камерата на телефона и безпроблемно свързване с устройства с iOS и Android.

Част от промоционалната кампания на Vivacom е мъжкото предложение Huawei Watch GT4 във вариант 46 мм, който впечатлява с уникалния си октагонален дизайн и черна издръжлива гумена каишка от флуор. Смарт часовникът разполага с 1.43-инчов AMOLED екран с резолюция 466х466 пиксела, осигуряваща детайлна картина, и избор от над 25 000 изящни циферблата за персонализиране на дисплея. Watch GT4 отговаря напълно на стандартите на Huawei за мултифункционален апарат и на практика се превръща във фитнес треньор на китката. Приложението Stay Fit помага за следенето на приема на калории, а подобрените технологии предоставят пълен мониторинг на важните жизнени показатели по време на тренировка. Батерията на Huawei Watch GT4 46 мм издържа зашеметяващите 14 дни при пълно зареждане, а за по-лесно ползване моделът е съвместим с iOS и Android устройства.

За да бъде завършен комплектът от промоционални смарт устройства, Vivacom предлага отстъпка и на безжичните слушалки от премиум клас – Huawei Freebuds Pro 2. Те гарантират отлично потребителско изживяване с High Resolution двойна звукова система с пищни високи честоти, нарастващ бас и обхват от 14 Hz до 48 kHz. Huawei Freebuds Pro 2 имат потискане на шума от 4 микрофона, които премахват всякакъв вид разсейване - от шумни коли до ветровити условия. Слушалките поддържат до 30 часа слушане с кейса за зареждане, като могат да се зареждат от телефон или таблет. Huawei Freebuds Pro 2 могат да се свържат към две устройства едновременно с превключване в реално време, независимо дали са с Android или iOS.       

Повече информация за атрактивните отстъпки до 100 лева на устройства Huawei във Vivacom може да откриете тук.