Ролите са изключително нещо - публиката може или да намрази, или да се влюби заради тях. Понякога актьорите не вземат най-добрите решения и след това се опитват да тушират последиците, но понякога - независимо от избора - за публиката ролята е без значение, защото обожава актьора. Ето защо процесът по търсене на противник на внушителния Вин Дизел се е оказал голямо предизвикателство и продуцентите на Fast and Furious 10  са решили да заложат на сигурно. Според Hollywood Reporter Джейсън Момоа потенциално би се присъединил към екипа на филма и се очаква да изиграе един наистина запомнящ се злодей. Момоа грабна сърцето на публиката (и конкретно на дамите) с ролите си на Khal Drogo (Game of Thrones) и Aquaman, а появата му в Dune съвсем разгорещи ситуацията. 

Очаквано Дизел отново ще се превъплъти в ролята на Доминик Торето и за Fast and Furious 10, но ако Момоа е потенциален негов екранен съперник, то филмовата поредица му спечели един такъв в реалния живот. Вин Дизел и Дуейн Джонсън (Скалата) се скараха публично по време на заснемането на Fate of the Furious и явно все още не могат да постигнат разбирателство. Дизел заяви, че всичко вече е стара история и му се иска Джонсън да се върне за Fast and Furious 10. Джонсън обаче обвини Дизел в „манипулация“, защото в това свое обръщение към него Дизел споменал собствените си деца. Съвсем в добрия тон той пожела на екипа успех с продължението и отказа да даде други подробности по темата. Все пак във филма би трябвало да видим още Мишел Родригес като Лети Ортис, Тайриз Гибсън като Роман Пиърс, Крис „Лудакрис“ Бриджис като Тедж Паркър, Натали Еманюел като Рамзи, Джордана Брюстър като Миа Торето и Сунг Кан като Хан Луе. Според други слухове е възможно да се срещнем и с Чарлийз Терон, която да изиграе терорист, чиито пътища са се пресичали с бандата на Торето.  

Обзор на седмицата за всичко ново, случващо се в света на технологиите, игрите и развлекателната индустрия, можете да откриете в нашия подкаст HiCast.  
Последвай Instagram профила ни и прочети пръв най-интересните новини. 
Абонирай се за YouTube канала ни и гледай нашите технологични ревюта. 

Снимки: Shutterstock

Виж още: Lightyear One се очертава като една от най-ефективните коли на света