Да избереш бар, в който да се видиш с приятели за по питие или за любовна среща, си е цяла наука. Миксът от подходящ интериор, музика, разнообразно меню, клиентела, порядки и т.н. трябваше да бъде предварително проучен. Изведнъж през 2020 всичко това спря да има значение и всички разбрахме, че нощните заведения ни липсват изключително много. Ето защо базираната в Мексико дизайнерска агенция Tandem в съдружие с технологичното студио Lagom разработиха сайта I Miss My Bar в подкрепа на техния любим бар Maverick.

Въпреки че представя един минималистичен бар, това, което е от значение, са звуците. За подбора създателите са се допитали до онези, които най-добре познават атмосферата, а именно - барманите. Така във финалната селекция влизат капките дъжд, шумът на тълпата и още няколко висококачествени записи, които могат да бъдат допълнени от подходяща плейлиста.

Надяваме се, че съвсем скоро ще успеем да се завърнем към този тип емоции, а дотогава можете да изпробвате един нов вид нощно виртуално изживяване, а именно IV издание на Night Market, който ще бъде "отворен" в трите дни (24, 25, 26 февруари) между 18:00 и 06:00 ч. По време на онлайн базара ще имате възможност да закупите артикули от най-добрите български независими стрийт дизайнери и автори. 

Снимки: shutterstock

Виж още: Внимавайте! PS5 контролерът ще издържи точно 417 часа игра, преди да бъде поразен от ужасен дефект