„Греховно“ ще дебютира в HBO GO на 23 януари. Драмата от пет части е по сценарий и е продуцирана от номинирания за Emmy Ръсел Т. Дейвис („Доктор Кой“, „Един много английски скандал“, „С години“) и британката Никола Шиндлер („Щастливата долина“). „Греховно“ разказва в пет едночасови епизода една история за любов, приятелство и загуба по време на пика на СПИН от 80-те. В ролите са Оли Алекзандър (вокалист на синт-поп триото Years & Years), Нийл Патрик Харис („Как срещнах майка ти“), Лидия Уест („С години“) и Стивън Фрай. 

Ричи (Оли Алекзандър), Роско (Омари Дъглас) и Колин (Калъм Скот Хауълс) започват нов живот в Лондон. Отначало тези млади хомосексуални мъже са бегли познати, но скоро стават близки и заедно с най-добрата си приятелка Джил (Лидия Уест) се впускат в приключението на новия си живот. Непознат до момента вирус обаче ще ги изправи пред изпитания, които никога не са си представяли. Годините минават, а те узряват в надвисналата сянка на коварната болест, решени да живеят и обичат по-пламенно от всякога.

 „Греховно“ има много британско усещане, но глобалността на темата за епидемията на СПИН ще помогне  на публиката да резонира с трогателната история за любовта, приятелството и върховете и паденията през този период от време, въплътена в ангажиращи вниманието сложни характери. Този разтърсващ сценарий на Ръсел и харизматичните млади актьори ще ви провокират и да се смеете, и да плачете, а аз съм невероятно горда от това, което създадохме“, споделя изпълнителният продуцент Никола Шиндлер.

Снимки: HBO

Виж още: Хитовият сериал Sex and the City се завръща по HBO Max

Тагове: