Ако и вие спадате в категорията хора, които изключително много мразят да получават за празниците чифт чорапи, шал или поредния пуловер на снежинки и еленчета, които реално можете да носите само един месец от годината - спрете и помислете пак.  


Популярният сайт за еротично съдържание Pornhub ви представя своята колекция XXXMAS. И докато сте затаили дъх, надявайки се това да е селекция от най-добрите моменти, но с коледен привкус... ами почти сте познали. В колекцията определено участват едни от най-големите имена в индустрията - Asa Akira, Aria, Kira Noir, - но всъщност те влизат в ролята си на модели и ви представят мърчъндайза на сайта под формата на шапки с помпони, шалчета с ресни, пуловери с доста палави снежни човеци и... топки със зърна. Не бива да пропускаме да споменем и украшенията за елха, които блестят със своите заоблени форми и пламтящи от желание части от тялото.  


Това решение на Pornhub идеално допълва интересната им година, изпълнена с инициативи като безплатен Premium достъп за една седмица по време на пандемията, специалната им селекция за безопасен секс, съобразен с противоепидемичните мерки, както и секцията им с обучаващи видеа, която разбива най-популярните митове, наложени в сексуалната ни култура.  
Така че се отпуснете и ho, ho, hoe, hoe.  

Снимки: Pornhub; shutterstock

Виж още: Pornhub пуска образователни видеа

Тагове: