Pornhub пуска първия си не-порно филм - Shakedown. Документалният филм на Лейла Вайнрауб отправя доста сериозен поглед към секса. Той ще може да се гледа свободно през март и след това ще се насочи към телевизията. Ако искате лично свое копие, то ще достигне до вас чрез iTunes Store през лятото.

Има специална секция в интернет, наречена "дом" за проекта, където хората могат да гледат филма и да чатят за него. Вайнрауб ще прави ежеседмични изяви там, казаха от Pornhub. Виртуалното пространство е предназначено да привлича повече жените и да остави хората да бъдат "сами заедно", отбелязва Лейла.

Може да изглежда странно за Pornhub да бъде създател на документален филм, но на сайта дори се вижда заглавието на Вайнрауб като част от стратегията. Артистите вече качват видеоклипове с голота, които няма да бъдат позволени в услуги като YouTube и Vimeo, като според Алекс Клейн, който е говорител на сайта, това им дава "платформа", която могат да използват (визира се Pornhub). Вместо да се опитат да се конкурират с на Amazon или Netflix, Pornhub се надяват да се изваят ниша за себе си и да привлекат зрители, които може би дори не се интересуват от порно.

Виж още: Номинирана за "Оскар" звезда ще грее във филма по Uncharted

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: