Addy: add text to photos, edit pictures with words (iOS)
От AppsYouLove

Всеки може да бъде творец с Addy! Добавете забележителни произведения на изкуството с подбрани предварителни шаблони, зашеметяващи шрифтове, невероятни филтри и прекрасни стикери към вашите снимки.

Цена: 5,49 евро    

         

Abstract Me (iOS)
От CHENG LUNG chan

Abstract Me ви позволява да смесите снимката си с невероятни фонови изображения и да преобразувате нови снимки в абстрактен стил! Освен това можете да конвертирате цветната си снимка в монохромно изображение, а също и да настроите нивото на прозрачност.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Survivalpedia -Military Outdoor Survival Manuals (iOS)
От Fishington Studios

Добре дошли в най-добрата колекция от армейски и военни наръчници за оцеляване. Очакват ви полеви наръчници с ценни съвети за всяка ситуация. Survivalpedia е вашият спасител в трудните моменти. Вземете всички предпазни средства, за да не изпаднете в нужда. Survivalpedia съдържа хиляди страници и илюстрации, вариращи от оцеляване на открито, личен фитнес, първа помощ, парашутизъм и възли, алпинизъм, камуфлаж, военни операции, самозащита и много, много повече!

Цена: Безплатно

 

AMOLED mnml Wallpapers (Android)
От Yasan G.

AMOLED е безплатно приложение за тапети, базирано в облака. То има много минималистични тапети, предназначени за AMOLED дисплеи.

Цена: Безплатно

 

Accu​Battery (Android)
От Digibites

Батериите имат ограничен живот. Всеки път, когато зареждате устройството си, общият капацитет на батерията намалява. Научни изследвания показват, че продължителността на живота на батерията може да се удължи с до 200 процента, ако зареждате устройството само до 80 процента.

Accu​Battery измерва действителното използване на батерията, като използва информацията от контролера за зареждане на батерията. То ще ви помогне да удължите живота на батерията на своето Android устройство.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Amazon FreeTime (Android)
От Amazon Mobile LLC

Amazon FreeTime е услуга, предлагаща неограничен достъп до хиляди книги, филми и телевизионни предавания, стартираща от 2.99 долара на месец.

В Amazon FreeTime ще намерите любимите заглавия за детето си, включително Disney, PBS, Nickelodeon и Amazon продукции. С над 10 000 заглавия, от които да избирате, вие винаги ще имате нещо, на което да се насладите.

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Samsung пренаписва историята с чудовищен 219-инчов телевизор

500 | 15.01.2019
Още от Social

Apple открадна дизайнера Андрю Ким от Tesla

12 | 18.12.2018