Trickpics (Android, iOS)

От ENJOYIT360 SL

 

TrickPics е ново приложение, с което ще можете да си обменяте пикантни снимки с вашите интимни партньори. То използва филтри (над 15) с разширена реалност, за да добавяте нотка на забавление към вашите изображения. Скоро приложението ще предложи и видео функция.

 

Цена: Безплатно          

 

Microsoft To-Do (Android, iOS)

От Microsoft Corporation

 

Microsoft To-Do е прост и интелигентен списък със задачи, който улеснява планирането на вашия ден. Независимо дали за работа, за училище или за дома, To-Do ще ви помогне да увеличите продуктивността си и да намалите нивата на стрес. To-Do съчетава интелигентни технологии и красив дизайн, за да можете да създадете прост работен поток за деня. Организирайте деня си с интелигентните предложения на To-Do и изпълнявайте най-важните свои задачи или дейности всеки ден. To-Do се синхронизира с телефона и компютъра, за да имате достъп до задачите си от училище, офиса или магазина, а и докато пътувате по света.

Можете бързо да добавяте, организирате и планирате задачите си, докато сте в движение. За важните задачи, които наистина не трябва да забравите, можете да добавяте напомняния и крайни срокове – ние ще ги помним вместо вас. А ако имате задачи, които трябва да отмятате ежедневно, ежеседмично или ежегодно, можете да зададете повтарящи се крайни срокове, за да си ги напомняте всеки път.

Можете да използвате To-Do като приложение за водене на бележки и да добавяте подробни бележки към всяка задача – от адреси до данни за книгата, която искате да прочетете, или за уеб сайта на любимото ви заведение. Можете да събирате всичките си задачи и бележки на едно място и така да постигнете повече.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

My Fibank (Android, iOS)

От First Investment Bank AD

 

С мобилното приложение My Fibank вашата банка ще бъде винаги с вас. С него бързо и лесно можете да проверявате наличностите по сметките си, да извършвате преводи в реално време, да получавате актуална информация за вашите кредитни и дебитни карти. С услугата „Дигитална карта” можете да плащате безконтактно само с доближаване на вашия смартфон до безконтактен ПОС терминал.

За да активирате „Дигитална карта”, е необходимо на първо място да използвате мобилното ни приложение My Fibank – с активно банкиране, и да работите от регистрирано мобилно устройство, както и смартфонът ви да работи под операционната система Android (не по ниска от 4.4.) и да поддържа технологията NFC.

Не е необходимо да посещавате офис на банката и да попълвате дълги формуляри. Заявката за дигитална карта става бързо и лесно през мобилното ни приложение.

- Възможност да извършвате преводи в страната и в чужбина само с един клик. Интуитивната система за разплащания ви води от началото на операцията до нейното успешно приключване.

- Получавате пълен и подробен отчет за вашите сметки – проверете наличността, сумите на получените и наредените преводи, датите на откриване и др. Погрижили сме се всички справки да бъдат представени визуално с удобни графики.

- Винаги сте информирани за своите депозити – чрез приложението лесно можете да разберете натрупаната до момента лихва, да проверите датата на падеж и дните, оставащи до падежа.

- Управлявате лесно своите кредитни и дебитни карти – следите всички плащания, направени с тях, с какви средства разполагате по картовите сметки, какъв е усвоеният кредитен лимит по вашите кредитни карти и др. Можете да погасявате дължимите суми по кредитни си карти само с едно натискане на бутона. Естествено, отново всички справки са представени и в графичен вид.

- Бързо откривате клоновете и банкоматите на Fibank чрез картата в приложението – ориентирайте се лесно кои са най-близките ни клонове и банкомати, вижте работното им време и контакти, използвайте и Maps, за да стигнете най-бързо до тях. За ваше удобство сме приложили актуални снимки на нашите клонове и офиси.

- Информация за валутни курсове – следите в реално време „курс купува” и „курс продава” на Fibank за валутите, с които работи банката.

- Новини – най-новото за продукти, промоции, публикации в блога на банката и въобще всичко, което е важно за вас.

- Можете да изберете настройки, чрез които работата ви с приложението ще бъде още по-удобна и приятна.

 

Цена: Безплатно

 

Prêt à Template - Materializing Fashion Ideas (iOS)

От PRET A TEMPLATE CRIACAO E COMERCIALIZACAO DE SOFTWARE DE MODA LTDA

 

Идеите се раждат всеки ден. А записването им в нашите мобилни устройства се е превърнало в навик, но тези, които работят / учат мода, знаят, че техните идеи не се записват, те се скицират! Prêt à Template е именно такова приложение. То ще ви предложи полезни шаблони, с които ще можете бързо и ефективно да реализирате модния си дизайн, без да имате постоянна нужда за размерите на тялото или мащаба. Шаблоните на Prêt à Template са разработени с вътрешни указания, които дават на потребителите бърза представа за симетрия и позициониране. Можете да съхранявате, изпращате или споделяте своите дизайни.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

Vanido - Your personal singing coach (iOS)

От Himanshu Singh

 

Научете се да пеете с Vanido. Това е приятно, забавно и безплатно приложение, което ще промени начина, по който учите и практикувате пеене.

Ще имате достъп до ежедневни уроци по пеене, за да тренирате гласа и ушите си. Всяка сесия е персонализирана според вашия вокален обхват и предишни постижения. Можете да следите напредъка си в реално време, да преглеждате записите и да си поставяте оценки.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

 

oneSafe 4 - Premium password manager (iOS)

От Lunabee Pte. Ltd.

 

OneSafe е като Форт Нокс в джоба ви! OneSafe осигурява разширена защита за паролите ви с функции като Touch ID, автоматично заключване, откриване на проникване, режим за самоунищожение и двойна защита за вашите най-чувствителни данни.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)

Тагове:
Още от Play