Вземайки предвид факта, че този Хелоуин голяма част от хората ще си останат у дома, Google предлага един забавен начин буквално да хванете духа на празника. Това се случва чрез иновативните AR 3D модели, които постоянно се разработват от технологичния гигант. Ако сте пропуснали за какво става дума – следвайте инструкциите по-долу:

Това, от което имате нужда, е единствено устройство с Android или iOS (съжалявам, Windows). Звучи лесно и наистина е – отворете браузъра си, заредете Google и потърсете halloween. На първо място по всяка вероятност ще се зареди задължителната wiki информация, но скролнете ли малко по-надолу – се появява вашият персонален 3D призрак. Натиснете бутона за триизмерен изглед, а повечето ще имат възможност да го видят и в стаята, избирайки съответната опция и използвайки камерата на телефона. Жестоко, нали?

Освен призрака пробвайте да видите и хелоуинските герои на 2020 – black cat, пиратската german shepard и смешния hot dog. Не забравяйте и познатите jack-o-lantern и human skeleton и shark.

Време е за малко страхотии!

Снимки: HiComm

Виж още: Microsoft праща Internet Explorer в небитието

 

Тагове: