Една седмица! Точно толкова остава до неофициалното начало на Световния мобилен конгрес в Барселона (MWC 2015). След 21 часа българско време на 1 март вече ще получавате най-интересните новини, свързани със Samsung от нас в партньорство с Мтел – директно от Барселона, където HiComm ще има екип. Разбира се, по-рано през неделния ден очаквайте всичко интересно от конференцията на HTC и стискаме палци за първи впечатления от HTC One M9.

Безспорно най-очакваният флагман тази година се нарича Galaxy S6. Причините са много, но е достатъчно да споменем нестабилното представяне на Samsung и обещанието за „ново начало“. Добре, предпоставките са налични, а корейският производител тази година се справя повече от успешно в допълнителното им подклаждане – кратките рекламни клипове (тийзъри) за Galaxy S6 са повече от приятно изготвени – тук и тук можете да видите първите три.

 

 

Новият клип отново набляга на метала, който, в комбинация с всички останали информационни течове, почти сигурно ще е основната съставна част от корпуса на Galaxy S6. „Границите ще изчезнат“, а малко след това във видеото виждаме светлина, която излиза не само от предния панел (дисплея), но и от двата странични профила – очевидно екранът ще бъде двойно извит (ляво и дясно). Допълнителен текст навежда на мисълта, че дисплеят ще бъде антирефлексен. Само една седмица! Точно толкова остава до премиерата на Galaxy S6 – ново начало или...


 Samsung Galaxy S6 и S6 Edge: всичко, което знаем

Тагове: