Дни преди началото на MWC 2016 Huawei загатна за анонса на ново хибридно устройство, което съчетава функционалността на таблет и лаптоп.

Тийзърът бе публикуван лично от изпълнителния директор на компанията Ю Чендон на страницата му в китайската социална мрежа Weibo. Той наистина не издава много и на изображението се вижда надписът The new style of business, придружен от стилус. Освен това е добавено Product launch @ MWC 2016 Barcelona с датата на представянето на Huawei, насрочено за 21 февруари.

Подобно хибридно устройство действително ще оправдае слуховете, които твърдят, че Huawei подготвя съчетание от таблет и лаптоп, като машината ще може да работи с две операционни системи - Windows и Android. Това на свой ред следва да предложи на потребителите значително разнообразие при работата в двете среди и техните приложения. Както останалите хибриди, този модел също ще разполага с отделяща се клавиатура и дигитален стилус.

Повече подробности за устройството ще разберем тази неделя от пратениците на HiComm в Барселона, в партньорство с Теленор.

Виж още: MWC 2016: Изтекоха "реални" снимки на LG G5

Тагове: