В рамките на предстоящия CES19 LG Electronics ще представи най-новите Ultra монитори, които включват както изключително продуктивния UltraWide, така и подходящия за геймъри UltraGear.

Първият продукт е LG UltraWide, който притежава огромен извит дисплей, осигурява впечатляващо качество на картината. С помощта на кинематографичната си скала, LG 49WL95 би следвало да бъде висококачествено решение, което да замести тромавата мултиекранна настройка. С разделителна способност от 5120 x 1440 (еквивалентен на два 27-инчови Quad High Definition поставени един до друг) и 108 пиксела на инч (PPI) всичко, изобразявано на екрана би следвало да бъде изключително ясно и детайлно.

 

Според LG моинторът е подходящ за хората, които работят в областта на финансите, IT, дизайна и архитектурата, където се изисква изключителна точност и качество. Използвайки водещата в индустрията технология IPS на LG, най-новият UltraWide монитор очаквано ще предлага точно възпроизвеждане на цветове, покриващо 99% от цветната скала RGB. С помощта на HDR10, мониторът дава възможност за показване на HDR-активирани игри и видеа.

Ще се предлага и режим Picture-by-Picture, а Dual Controller Software позволява свързване на няколко устройства, които да бъдат управлявани от една единствена клавиатура и мишка, работещи безпроблемно с PBP, за да подобрят работния процес и да повишат ефективността. С USB Type-C, потребителите могат както да прехвърлят данни, така и да зареждат няколко устройства – дори лаптопи – едновременно.

LG UltraGear гейминг монитор

LG ще представия и новия си Nano IPS UltraGear монитор за геймъри, който разполага с поддръжка от NVIDIA G-SYNC и 144Hz скорост на опресняване за играене на всякакви игри без проблеми. Реалистичните изображения с невероятни цветове са стандартни за мониторите с резолюция 3840x1600 и 98% покритие на цветовата гама DCI-P3. UltraGear мониторът е поректиран така, че играчите да използват цялото съотношение 21:9. Сферичното осветление, предназначено за завладяваща гейминг атмосфера, предлага до шест различни цветови настройки, които се излъчват от задната страна на монитора и могат да бъдат съобразени с желаието на геймърите и едновременно с това помагат за намаляване на умората в очите.

Припомняме, че CES 2019 ще се състои от 8 до 11 януари.

Петте най-интересни возила на света

---

Spider-Man: Into the Spider-Verse – това просто трябва да се види (ревю)

Тагове: