Романтиката и очакването в пълно информационно затъмнение изчезна отдавна. Днес, седмици преди премиерата на новите флагмани, знаем почти всичко за тях. Точно такъв е случаят и с новите Samsung Galaxy S9/ Galaxy S9+. Е, това не означава, че не остават някои добре скрити изненади и за премиерата, но те са все по-малко.

До днес обаче всичко, което знаехме за новите модели на лидера в смартфон сегмента, беше непотвърдено. По-малко от 24 часа преди премиерата и това се промени с официалното видео за Galaxy S9, което се появи в YouTube.

“Телефонът. Претворен“ (официалният превод на български на слогана на новата серия The Phone. Reimagined) е водещото в рекламния клип. Фокусът пада върху камерата, която ще е първата с променлива бледна от f/1.5 до f/2.4. Това, комбинирано с предишните ѝ възможности, означава, че ще видим може би едно от най-добрите предложения на пазара днес. Видеото показва още нов преводач в реално време, вграден в приложението на камерата, сертификат за водо- и прахоустойчивост IP68, набляга на възможностите за мултитаскинг, станцията DeX, удобни преки пътища, които отварят две приложения едновременно (видяхме го в Galaxy Note8), подобрен скенер на ретината и фокус върху сигурността. Вижте и самото видео:

 

Утре ще бъдем на събитието на Samsung и ще предадем на живо първите впечатления от телефона. Надяваме се на интересни изненади.

Тагове: