Samsung България стартира днес продажбите на Bespoke Jet - безжична прахосмукачка с докинг станция All-in-One Clean Station™. Всеки, който е участвал в предварителната регистрация за продажбите, е получил код за отстъпка на стойност 100 лв. Той може да бъде използван до 30.04.2022 г. за закупуване на прахосмукачка от сериите Samsung Bespoke Jet, Jet Stick и JetBot онлайн или в магазинната мрежа на партньорите на компанията.

А всеки клиент, закупил  Bespoke Jet Stick и Jet Stick прахосмукачка в периода 4 април - 31 май 2022 г., може да заяви 5 години гаранция за продукта в рамките на 30 календарни дни от датата на покупката  чрез обаждане на тел. 0800 111 31. Пълните условия по кампанията, участващите модели и вериги за потребителска електроника могат да бъдат открити тук.  

Почистване с високо качество във всеки дом

Bespoke Jet™ разполага с All-in-One Clean Station™ - докинг станция, която поддържа хигиенично чист дома на потребителите. Когато е свързана, All-in-One Clean Station™ е в състояние да изпразва контейнера си за боклук автоматично, без фините прахови частици да замърсяват пространството. Това се случва благодарение на уникалната технология Air Pulse на Samsung. Междувременно прахосмукачката Bespoke Jet™ се зарежда автоматично. Многослойната система гарантира 99.999% филтриране, а това означава, че по време на почистването Bespoke Jet™ отделя само чист въздух. Когато въздухът се засмуква, големите прахови частици се отделят, а след това се улавят във филтър с метална мрежа.

Мощно почистване в олекотен дизайн

Независимо дали се използва върху твърди подове или килими, Bespoke Jet™ осигурява максимално засмукване, за да свърши работата ефективно. Вграденият цифров инверторен двигател на Samsung е с 47% по-лек от двигателя на Jet906 и генерира до 210 W мощност на засмукване. Корпусът заедно с удобната дръжка на Bespoke Jet™ тежи само 2.5 кг, достатъчно лек за маневриране и почистване из целия дом. Така лесно можеш да почистваш повърхностите на столове и дивани, на шкафове и маси, щорите на прозорците, долната страна на уреди и стъпалата на стълбите.

Bespoke Jet™ бележи нова ера в развитието на домашните уреди. В унисон с концепцията Samsung Bespoke елегантният и стилен Bespoke Jet™ е проектиран да се впише във всеки дом. Предлага се в стилните цветове бяло и зелено. Потребителите могат да поставят Bespoke Jet™ навсякъде в дома си, без да нарушават цялостния интериорен дизайн.

Наличност

Bespoke Jet™ е налична в цветовете зелено и бяло. Повече информация можете да намерите на сайта на компанията. 

Снимки: Samsung