Не се случва често да бъдем впечатлени от преносима колонка с цена под 500 долара, но Maverick на щатската фирма Cavalier Audio определено ни хвана окото. Вместо на баналните пластмаса и метал дизайнът на Maverick залага на поръчков текстил, естествена кожа и дърво за стилен и елегантен външен вид.

Но Maverick не е просто поредният триумф на външността над същността. Освен 20 W мощност, подсигурена от два активни драйвъра и двойка пасивни радиатори, колонката предлага гласово управление с Amazon Alexa и 9 часа живот на батерията. В добавка тя пристига със специален док за зареждане, чието кожено покритие идеално си пасва с това на спийкъра.

Освен гласово командване интеграцията с Alexa ви позволява пълен достъп до услугите на Amazon, а за традиционалистите са предвидени отделни бутони за контрол. Също така чрез мобилното приложение на Cavalier можете да свържете няколко Maverick-а в мрежа, така че да имате красиво и относително мощно озвучаване във всяко помещение.

На цена от 300 долара Maverick е разумна покупка предвид качеството на изработката, чистия звук и възможностите, предлагани от Alexa. Впечатлени сме!