Това е картина! Това е снимка! Не, това е The Frame („Рамката“) - един от интересните телевизори, дело на Samsung. Компанията го представи по-рано тази година и моделът бързо показа защо носи това име – той наподобява именно творба на изкуството.
От днес телевизорът вече атакува пазара, въпреки че все още не е ясно кога и въобще дали ще го видим у нас. За съжаление подобни не толкова масови решения често подминават нашия пазар, но да се върнем на цената на модела. The Frame ще се търгува за 1999 долара за 55-инчовата версия, а 65-инчовият модел ще бъде наличен за 2799 долара.

Интересното е, че когато купите The Frame, ще можете да промените облика му чрез различен дизайн, цвят и материал на рамката, като това ще ви струва между 200 и 250 долара според размера на модела. Телевизорът идва и с достъп до над 100 картини и фотографии от 37 артисти, които ще се въртят на екрана, когато не гледате телевизия. Ако това не е достатъчно, наличен е и Art Store, от който могат да се закупят още, пишат от The Verge.

Иначе The Frame е 4K UHD телевизор с поддръжка на HDR, четири HDMI порта, три USB порта и Smart Hub, където ще откриете всичките му умни възможности. Добра добавка към всекидневната, нали?