В рамките на CES 2020 TCL показа работещ прототип на своя нов сгъваем телефон. И след като се видя реакцията, която той предизвика, лесно може да се определи, че ако продуктът бъде пуснат скоро на пазара, то със сигурност ще е нещо голямо!

Основната причина затова е, че TCL си изгради нелоша репутация чрез произвеждането на технологии от високо ниво за масовия пазар, като ги предлага на много по-евтина цена от конкурентите си. Например телефонът TCL 10 5G, който също бе показан на шоуто, е достъпен за по-малко от $500. Това е много по-евтино от 5G телефоните, продавани от повечето големи компании.

Представянето на проекта на китайската компания бе придружено от коментари, че продуктът им ще бъде по-евтин от оценения на $1500 Motorola Razr и това доста улеснява клиентите в избора на нов сгъваем телефон.

Самият прототип бе представен с квадратен 7.2-инчов дисплей, quad-camera система, Snapdragon 660 процесор и работещ с Android 9.0 Pie. Със сигурност това няма да е най-мощният телефон, но с някои подобрения без съмнение ще бъде доста привлекателен за много потребители, които желаят сгъваема технология на разумна цена.

Виж още: CES2020: Sony показа първия си автомобил! (ВИДЕО)

За момента липсва официална цена или дата на издаване, обявени за телефона, въпреки че краен срок за производството му (до края на 2020 година) бе поставен.

Тагове: