Дългоочакваната премиера на „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ вече е факт и четиричасовият филм с добавени кадри и промяна в сюжетното развитие вече е наличен в стрийминг платформата HBO GO и у нас. Решението за едновременната световна премиера е лично на Зак Снайдър, а изборът на дата – 18 март – е свързан с усилията му в подкрепа на каузата за психично здраве и превенция на самоубийства.

Самият Снайдър коментира, че това е напълно нов филм и е базиран на първия монтаж, който той завършва през януари 2017 г. За него това е най-чистата версия, която показва визията му за историята. Екипът прави допълнителни снимки в рамките на три дни, в които са заснети две изключително важни за финала на филма сцени. За Зак Снайдър емоцията да се събере на терен отново със същите актьорите на терен е неописуема. Той споделя, че „Киборгът е сърцето на филма по няколко линии. Той въплъщава това много лично усещане за някой, който се е преборил с голяма загуба и сега търси да намери мястото си в света. Какво е той? Мисля, че неговата история също отразява всички други герои от Лигата на справедливостта, тъй като те се събират като семейство. Ние наистина използваме Киборг като фрагментиран поглед на преживяването да станеш отново цял, като личност и като член на общност“.

У нас „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ е достъпна за ексклузивно гледане в българската версия на онлайн стрийминг платформата HBO GO на адрес https://hbogo.bg/lp/zacksnydersjusticeleague_direct

В „Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър“ Брус Уейн (Бен Афлек), решен да

докаже, че саможертвата на Супермен (Хенри Кавил) не е била напразна, обединява силите си с Даяна Принс (Гал Гадот), за да съберат екип от свръхчовеци и да защитят света от приближаващата катастрофална заплаха. Батман (Афлек), Жената чудо (Гадот), Аквамен (Джейсън Момоа), Киборг (Рей Фишър) и Светкавицата (Езра Милър) са вече обединени, но може да се окаже, че са закъснели да спасят планетата от Steppenwolf, DeSaad и Darkseid.

Снимка: HBO