Премиерата на Zack Snyder’s Justice League наближава и търпението на феновете определено е на предела си. Някои абонати на HBO Max обаче са имали невероятния късмет да надникнат във филма преди всички останали. В 4:24 EST Twitter потребителят ThenDougSaid решил да гледа Tom and Jerry, но вместо котарака на екрана се появило името на Зак Снайдер.

Гличът е потвърден още от няколко страни, но докато новината обиколи земното кълбо, HBO поправиха грешката. Междувременно в този сюблимен момент официалния Twitter акаунт на филма прогърмя с няколко тийзъра.

Първият от тях е за Batman и включва познати гласове като Алфред Пениуърт (Джеръми Айрънс) и Лекс Лутор (Джеси Айзенберг). Веднага след това се появява и Superman с неговия черен костюм и гласовете на Джонатан Кент (Кевин Костнър) и Йор-Ел (Ръсел Кроу). Двата тийзъра за Aquaman и The Flash са съвсем “пресни”, а съвсем скоро очакваме и тези с Wonder Woman и Cyborg.  

А докато им се наслаждаваме, ще вземе и да дойде 18 март, когато е и самата премиера на Zack Snyder’s Justice League в HBO Max.

Снимки: Warner Bros; HBO

Виж още: "Лигата на справедливостта: Режисьорската версия на Зак Снайдър" e с паралелна премиера на 18 март в HBO GO и HBO Max