В мрежата изтекоха две нови реални снимки на Huawei Mate 20 Pro. На този етап няма как да научим нещо ново от подобно съдържание, но винаги е приятно да видим този смартфон в аванс преди премиерата му на 16 октомври.

Дори на тези мрачни снимки се вижда, че моделът е все така приятен за окото и вече е готов за пускане в продажба. Така че едва ли ще има сериозно забавяне за предварителни поръчки и доставки директно след премиерата.

Mate 20 Pro например ще има пет разновидности (или поне това говорят слуховете) - два модела с 6 GB RAM/256 GB ROM и 6 GB RAM/512 GB ROM памет и три модела с 8 GB RAM/128 GB ROM; 8 GB RAM/256 GB ROM; 8 GB RAM/512 GB ROM. Смартфонът има 6.9-инчов OLED екран с QHD+ резолюция, 8 GB RAM памет, 128 GB пространство и капацитет на батерията 4200 mAh. Той покрива и максималния стандарт за водо- и прахоустойчивост IP68. Поддържат се бързо зареждане - кабелно и безжично.

Като цяло на 16 октомври ни очаква една интересна премиера, на която Huawei няма да покаже нещо по-малко от последните си достижения в мобилните технологии.

Тагове: