Dropbox стартира нов план, наречен Dropbox Professional for individuals, който ще ви позволява да съхранявате, да осъществявате достъп и да проследявате файлове от едно място. Dropbox Professional for individuals отваря Dropbox функцията Smart Sync за физически лица за първи път. Smart Sync ви позволява да спестите място чрез съхраняване на файлове само в облака, без каквото и да е архивиране на твърдия диск на съвместими Mac и Windows компютри.

Компанията също така представи нова функция, наречена Dropbox Showcase, която ви позволява да създавате подобни на PowerPoint въведения в документите, които споделяте, за да се добави повече контекст към споделените връзки. Можете да добавяте лога и персонализирани оформления. Showcase също ще ви каже кой е видял вашата връзка досега, Professional ще ви даде по-подробна информация за прегледите на документи през последните 120 дни с време и дати.

Dropbox Professional струва 199 щатски долара на година или 19.99 на месец, срещу които получавате 1 TB място за съхранение в облака.


Тагове: