По време на международното автомобилно изложение в Лондон, на щанда на Honda ще се състои световната премиера на изцяло нова двуместна студийна разработка, основният акцент при която попада върху екологията.

Honda OSM (Open Study Model) е дело на развойния център на марката в Офенбах, Германия, и е поредното доказателство за креативността на европейските й екипи. Предишни впечатляващи разработки на подразделението бяха представени на салона в Женева (Honda Small Hybrid Sports Concept) и Франкфурт (Accord Tourer Concept) през миналата година.

Въпреки че за момента не се предвижда сериен вариант на Honda OSM, която може да се похвали с отличителен аеродинамичен дизайн и впечатляващи шестспицови алуминиеви джанти, по време на салона, от компанията ще събират впечатленията на посетителите и за никой няма да е изненада ако видим част от технологичните и дизайнерските решения на студийната разработка в бъдещите модели на Honda.

На лондонското изложение ще бъдат представени също така и хибридните Honda FCX Clarity и CR-Z, както и пълната моделна гама на марката, пише Автопрес.

Тагове: