Huawei обяви Enjoy 10 Plus през септември, включващ дисплей без рамки и тройна камера. На 18 октомври ще последва и анонс на стандартния Enjoy 10, съобщава GSM Arena, цитирайки китайски източник.

В изненадващ анонс обаче Huawei използва китайската социална мрежа Weibo, за да съобщи, че в рамките на споменатия 18 октомври китайският гигант ще обяви цели 10 нови продукта.

Компанията не споменава конкретно Enjoy 10, но на повечето от разпространените снимки виждаме устройство, което напомня на Enjoy 10.

Прочети още: Joker се изсмя на историята. Направи най-силния дебют за октомври изобщо

Enjoy 10 ще включва предна камера, която е ситуирана в малка дупчица в дисплея и задна двойна камера. Все още не е ясно дали смартфонът ще предложи сензор за пръстови отпечатъци, защото все пак говорим за бюджетен модел.

Новото предложение на Huawei ще бъде захранвано от чипсета Kirin 710F, а дисплеят ще работи в 720p резолюция при големина от 6.39 инча.

Предната камера ще бъде 8 мегапиксела, докато задната - впечатляващите дори за флагман 48 мегапиксела. Вторият сензор ще бъде 8 мегапиксела.

Големината на батерията ще бъде 3900 mAh.

Все още липсва информация дали и кога тези устройства ще направят дебюта си на европейска територия.

Изключително любопитно ни е обаче кои ще са 10-те продукта, които ще представи китайската компания. Ще разберем този петък.

Тагове: