От Huawei са патентовали умен часовник, в който се помещават чифт Bluetooth слушалки. Все още нямаме почти никаква информация за бъдещия Huawei Watch 3. Дори няма официална дата за премиерата му. Вижте обаче пък какъв патент имат китайците!

В снимката по-долу можете всъщност да видите какво точно представлява той. Изглежда компанията се колебае между два варианта за побиране на слушалките в часовника. Единият е да бъдат сложени в капсула, която да се отваря и затваря с натискане. А другият – да се помещават в самата каишка на часовника, като се прикрепят чрез магнити.

Слушалките освен безжични ще бъдат и водоустойчиви. Също така ще имат опция за намаляване на околния шум. Идеята наистина е добра, защото благодарение на тези слушалки потребителите ще могат много по-лесно да провеждат разговори.

Патентът е одобрен на 28 юни от WIPO (World Intellectual Property Organization) и ни подсказва какво можем да очакваме от наследника на Huawei Watch 2. 

Дали обаче този патент ще види бял свят? От Huawei в момента очевидно разглеждат различни идеи за своя умен часовник. През май месец обявиха патент за гейминг умен часовник. Така че не е ясно какво всъщност ще ни представят… Възможно ли е да видим разнообразни модели?

Тагове: