The Boring Company е сред фирмите на небезизвестния Илон Мъск, който притежава още Tesla и SpaceX. В едно от изявленията си през декември Мъск сподели, че след като The Boring Company продаде 50 000 шапки, ще започне да продава огнехвъргачки. На Бъдни вечер заветното число беше достигнато, съответно бизнесменът написа в Twitter, че огнехвъргачките идват "скоро".

Колкото и рядко да се случва, изглежда, че това обещание на Илон Мъск ще бъде спазено, защото огнехвъргачката вече е тук. По-рано тази седмица наблюдателни потребители на Reddit откриха, че е активен URL линкът -  boringcompany.com/flamethrower. Линкът води до страница, изискваща парола. Първоначално паролата е била flame, открива един потребител. След успешно влизане зад защитата на паролата се вижда страница с обявен за продажба продукт - огнехвъргачка на цена от 600 щатски долара. В описанието на продукта се казва, че снимката (същата, която виждате и вие по-горе) е на прототип, а реалният продукт ще е дори по-добър. На страницата се казвало още, че огнехвъргачката ще се предлага официално през април. Дали става въпрос за 1 април?

 

Американският музикант D.A. (D. A. Wallach) наскоро е посетил тестовия тунел на The Boring Company и както се вижда от негова снимка, публикувана по-късно в teslarati.com, работеща версия на огнехвъргачката действително съществува.